ingridmartens.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Ingrid Martens (1965) fulgte sin åre-lange drøm og ble full-tids designer og produsent av smykker i 2017. 

Alle smykker - dets design, håndverk og utførelse – skapes av Ingrid fra sitt verksted i Asker. Herifra styrer hun også salg og markedsføring gjennom sin egen nettbutikk www.ingridmartens.no .  Ingrids trademark på sosiale medier som Facebook og Instagram er «Ingrid Martens Jewelry».

Ingrids spesialitet, ekspertise og suksess er basert på kombinasjoner og variasjoner av sølv og edelstener. 

Ingrid Martens håndlagde smykker har en unik sjarm og personlighet som skiller dem ut fra masseproduserte smykker. Hvert smykke er laget med omhu og kjærlighet av Ingrid Martens som bruker de beste materialene og teknikkene for å skape vakre og varige smykker.

Ved å kjøpe norske håndlagde smykker, støtter du også lokalt håndverk og kreativitet. Du støtter en bærekraftig økonomi og bidrar til å opprettholde tradisjonelle håndverksteknikker som har vært i bruk i Norge i århundrer.

Enten du foretrekker minimalistiske og moderne design eller mer tradisjonelle og dekorative smykker, vil du finne noe som passer for deg, som elegante ringer, halskjeder til vakre armbånd og øredobber.

Så hvorfor ikke investere i et unikt og varig smykke som ikke bare ser fantastisk ut, men også bidrar til å støtte lokalt håndverk og bærekraftig økonomi? Velg norske håndlagde smykker og opplev den ekstraordinære sjarmen og kvaliteten som bare kommer med håndlagde smykker.

Ingrid har alltid hatt interesse for design, farger og smykker. Allerede som 11 åring tilbød hun egne, enkle smykker på Karl Johans gate.  Inspirasjon og arbeidserfaring fikk Ingrid også gjennom sine foreldre som bygget opp og drev den velkjente møbelforretningen Expo Nova. Egen inspirasjon til innovasjon, farger og design har hun også fått fra reiser rundt om i verden og spesielt fra Sør-Afrika hvor Ingrid har tilbrakt mye tid.

 

Trykk ENTER for å søke