ingridmartens.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Ingrid Martens (1965) fulgte sin åre-lange drøm og ble full-tids designer og produsent av smykker i 2017. 

Alle smykker - dets design, håndverk og utførelse – skapes av Ingrid fra sitt verksted i Asker. Herifra styrer hun også salg og markedsføring gjennom sin egen nettbutikk www.ingridmartens.no .  Ingrids trademark på sosiale medier som Facebook og Instagram er «Ingrid Martens Jewelry».

Ingrids spesialitet, ekspertise og suksess er basert på kombinasjoner og variasjoner av sølv og edelstener. 

Ingrid har alltid hatt interesse for design, farger og smykker. Allerede som 11 åring tilbød hun egne, enkle smykker på Karl Johans gate sammen med andre gateselgere.  Inspirasjon og arbeidserfaring fikk Ingrid også gjennom sine foreldre som bygget opp og drev den velkjente møbelforretningen Expo Nova. Egen inspirasjon til innovasjon, farger og design har hun også fått fra reiser rundt om i verden og spesielt fra Sør-Afrika hvor Ingrid har tilbrakt mye tid.

Ingrid har bakgrunn fra egen butikkdrift og arbeid innen innovasjon og markedsføring.  Men da muligheten kom til å gjøre alvor av sin åre-lange drøm, bestemte Ingrid seg raskt for å si opp en godt betalt stilling for å ta sine ambisjoner og evner på alvor.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke